Sunday, May 31, 2009

Njaa

Idag blir mer städning och diskning och genomgång av grejer här hemma. Rensa och slänga kort och gott. Kommer nog ta sin lilla tid, förstår inte hur mycket småplock man bara sparar hela tiden kan bli så mycket?

Min allergi har börjat komma igång nu.. Jobbigt.
Funderar på att köpa mig en motionscykel haha... så kan man cykla och förbränna samtidigt som man kollar på någon film/serie. Då skulle nog tiden går fortare.
Jag gillar inte konditionsträning - det roligaste är ju att bygga muskler!
Har kommit på att jag ska vänta någon vecka med att köpa gymkort, de brukar ju köra med någon kampanj under sommaren oftast som gör det hela lite billigare.
Nej kanske ska man införskaffa sig ett träningsredskap för kondition? Är det någon har det hemma? jag har gummiband och vikter redan för att bygga muskler men konditionsmässigt har jag ingenting.

Har också i min lilla värld kommit underfund med att jag nog inte kommer bli fit for beach 09 i varje fall. I så fall i slutet. Förhoppningsvis första augusti om jag tränar på bra och äter rätt.
Jag kör med LCHF.

3 comments:

  1. God morgon! Mitt mål är att gå ner i vikt/forma kroppen med träning tills jag kan ta på mig vad jag vill och vara snygg i det. Ungefär så...kanske låter lite luddigt men jag struntar egentligen i vad det står på vågen så mål i kilo är värdelöst.

    Lycka till, vi ses på beachen!

    ReplyDelete
  2. Se där ytterligare en man som bloggar om sina fysiska mål.

    /Pulver
    http://viktminskning.blogsome.com

    ReplyDelete
  3. Oj blev lurad av ordet "farbror" i bloggnamnet :S

    /Pulver
    http://viktminskning.blogsome.com

    ReplyDelete